الخميس 18 يوليو دورة «المنهج المتكامل لضمان سلامة الأغذية»
تعلن وحدة التدريب بكلية الزراعة عن تحديد موعد تنفيذ (دورة الايزو / الهاسب / اشارة للممارسات التصنيعية الجيده) وذلك يوم الخميس الموافق 18/7/2019 في تمام الساعه 1 ظهرا بقاعة التدريب.
"An Integrated Approach to Food Quality and Safety Assurance (GMP/GHP/HACCP/ISO)"
This training program covered the following topics:
- Food quality and safety concepts.
- Application of good manufacturing practices (GMP).
- Design of a HACCP plan for ensuring the safety of food products.
- Development of Stander Operating Procedures (SOP).
- ISO systems for the management of food quality and safety.
- Integration between GMP, HACCP and ISO for ensuring food quality and safety.
يحاضر فيها أ.د/ وليد الشارود الأستاذ بقسم الألبان، ويحصل المتدرب علي شهادة معتمدة من الكلية باجتياز الدورة، تكلفة الدورة 110 لطالب - 160 للخريج.
للحجز والاستعلام: أ.م. د/ مهند محمد عبد الباسط - مدير وحدة التدريب