مسابقة ريادة الأعمال فى مجال الغذاء 2020

1117تحت رعاية الأستاذ الدكتور/ أشرف عبد الباسط رئيس جامعة المنصورة والأستاذ الدكتور/ محمد عطية البيومي نائب رئيس الجامعة لشئون التعليم والطلاب، وتحت إشراف الدكتور/ أحمد أنور العدل منسق الأنشطة الطلابية بجامعة المنصورة والمشرف العام عن فريق هالت برايز والأستاذ/ إبراهيم فهمي مدير الإدارة العامة لرعاية الطلاب.

بالتعاون مع مركز الابداع التكنولوجي وريادة الاعمال ومركز التطوير المهني الفرع الرئيسي ومركز التطوير المهني بكلية التجارة.

يعلن فريق Hult Prize بجامعة المنصورة عن مسابقة هذا العام والتي ستتم في منتصف شهر ديسمبر القادم ومن خلال ذلك سيتم عمل تدريبات وورش عمل عن مجال البيزنس وإدارة الاعمال وريادة الاعمال خلال الفترة القادمة بعد تسجيلك في استمارة التقديم الموجودة بالاسفل وسيتم التواصل معك لبدأ التدريب لتتمكن من انشاء مشروعك .

ومؤمنين بتمكين رواد الأعمال من الشباب لاستطاعتهم من إدارة أعمال بتعود بالنفع والربح بشكل دائم على مجتمعهم وتحقيق اكبر قدر من اهداف التنمية المستدامة التي وضعتها الأمم المتحدة لتتحقق لعام 2030.

قدامك فرصة تنافس في تحدي 2021 #Food_for_good وتبقي جزء من أكبر منصة ذات تأثير مجتمعي في العالم

بحيث تحل مشكلة مجتمعية في مجال الغذاء واللي تأثر بشكل كبير بعد ازمة الكورونا في العالم بطرق مختلفة عن طريق حلول تكنولوجية او أي وسيلة ممكن تقدم حل فعلي وتسيب أثر في المجتمع ويكون مشروعك الربحي !

بعد فوزك في منافسه على نطاق جامعة المنصورة بيتم تأهيلك لمرحلة المنافسة على مستوى جامعات مصر ثم المنافسة على مستوى الشرق الأوسط ومنها تتم المنافسة على مستوى العالم لربح جائزة المليون دولار!

لو كان معاك فريق مكون من3 -4 أفراد، تقدر تقدم فكرة مشروعك وتاخد فرصتك ف المنافسة على المليون دولار!
تقدر تقدم معانا لو انت جمعت التيم بتاعك،

و لو انت لسه بتدور على تيم تشارك معاه ممكن تقدم معانا بشكل "فردي"،
ومهمتنا إننا نكون لك فريق مناسب بالتخصصات المطلوبة ..

لو محتاج أي معلومات عن تحدي 2021 هتلاقيها هنا ومترجمة بالعربي https://cutt.ly/bg2ylks

متتردتش في التقديم، دي فرصتك لعرض افكارك للعالم!!

قدم من هنا https://forms.gle/qAr6msr9sRghHAuN6

affiliate link trace | Nike nike dual fusion trainer women Pixel Desert Sand - Grailify